onsdag 12 oktober 2011

Rödbetsbiffar med getostcrème



Ingredienser - 2 portioner
  • 300 g kalla lättkokta rödbetor
  • 150 g kall kokt potatis
  • 1 liten rödlök
  • 1 ägg
  • ½ msk riven pepparrot
  • salt och peppar
  • ½ msk smör/olja till stekning

Getostcrème:
  • 50 g mager chèvre
  • ½ dl matyoghurt, ev. låglaktos

Servera med:
  • grönsallad

Så här gör du

  1. Riv rotsaker och lök. 
  2. Blanda med ägg och pepparrot, smaka av med salt och peppar. 
  3. Klicka ut 6 biffar och stek på medelvärme i matfettet. 
  4. Mosa osten och blanda med yoghurten. 
  5. Servera till rödbetsbiffarna.

1 kommentar:

Anonym sa...

Älskar din blogg!! <3