torsdag 20 oktober 2011

Kokos- och mandelfisk




Ingredienser - 2 portioner
  • 300 g vit fiskfilé 
  • salt och peppar 
  • 1 msk kokosflingor 
  • 1 msk flagad mandel 
  • 2 tsk rapsolja 
Sås: 
  • ½ dl matyoghurt, ev. låglaktos 
  • rivet skal av ½ limefrukt 
  • ½ tsk riven färsk ingefära 
  • 1 msk hackad koriander 
Garnera med:koriander 


Servera med: 
  • 250 g kokt potatis 
  • 100 g kokta sockerärter
Såhär gör du
  1. Salta och peppra fisken och vänd den i kokos och mandel. 
  2. Stek på medelvärme i oljan. 
  3. Blanda allt till såsen och servera till.
Energi per portion: 315 kcal

Källa & bild: MåBra

Inga kommentarer: