Ingredienser
8-9 st
- 2 nästan mogna bananer
- Arla® Smör-&rapsolja
Pannkakssmet:
- 2 dl rismjöl
- 1 dl vetemjöl
- 1 dl kokosflingor
- 1 liten burk kokosmjölk,
- 165 ml
- 2 ½ dl Arla® mjölk
- 2 ägg
- ¾ tsk salt
Till servering:
- vaniljglass
- ljus sirap
Gör så här
- Skala och skiva bananerna tunt.
- Vispa ihop smeten.
- Hetta upp en stekpanna med smör-&rapsolja.
- Häll i smet och lägg på bananskivor.
- Vänd pannkakan när den stelnat på ytan och stek ½ min till.
- Stek resten av pannkakorna på samma sätt.
- Servera nystekta med glass och sirap.
Näringsvärde : 340 kcal protein 7g kolhydrater 42g fett 16g
Källa & bild: Arla
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar