Ingredienser - 2 portioner
- 4 ägg ½ dl vatten
- salt och peppar
- 1 liten gul lök, hackad
- ½ msk smör/olja
- 70 g babyspenat
- 100 g körsbärstomater, halverade
- 75 g chèvre
Så här gör du
- Vispa ihop ägg, vatten, salt och peppar.
- Bryn löken mjuk i fettet, tillsätt spenaten som får smälta till hälften.
- Lägg i tomaterna och häll på omelettsmeten.
- ”Dra in” omeletten från kanterna och vicka lite på pannan, så att smeten får rinna ner i botten och stanna.
- Smula över getosten och vik ihop omeletten.
Källa & bild: MåBra
1 kommentar:
Ska jag testa. Låter inte dumt alls. Börjat tröttna på bönsallad o tonfisk. Men dock get resultat. 2 månader 4 dagar i veckan på gym från 139 till 122. Har du bra tips så säg gärna fast besluten att gå från fet till ja något annat iallfall
Skicka en kommentar