Ingredienser - 4 port
- 1 msk vetemjöl
- 2 dl Kelda laga mat 4%
- 6 ägg
- 2 dl hackad rucolasallad
- 2 msk hackad gräslök
- 2 tsk smör
- salt och peppar
- 8 tunna skivor parmaskinka
- 4 skivor vitt bröd
Gör så här
- Vispa ut mjölet i gräddmjölken.
- Vispa i ägg, rucola och gräslök.
- Smält smöret i en teflonkastrull. Häll i äggsmeten.
- Rör med en trägaffel på svag värme tills äggröran är tjock och krämig.
- Smaksätt med salt och peppar. Servera med skinka, rostat bröd och sallad.
- Tips! Istället för rucola kan man ta hackad, lätt förvälld spenat
Energi per portion: 250 kcal Kolhydrater 17 g Protein 20 g Fett 11 g
Källa & bild: Arla
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar