Ingredienser - 9 portioner
- viltfärs (ca 1 kg)
- fullkornsplattor (2 lager x 4 plattor)
- krossade tomater (3 förpackningar á 400g)
- gul lök (2 stora)
- röd lök (ca 1 st)
- vitlök (ca 4 klyftor)
- kryddpeppar (massor – kanske 4 msk hela korn som mortlas)
- svartpeppar (grovmalen)
- soja (några matskedar)
- soltorkade tomater (en handfull)
- ekologisk keso (2 x 250g)
- philadelphia (ca 1/2 dl)
- färsk spenat (en stor förpackning)
- skivade äpplen (ca 2 st på toppen)
- färsk timjan (massor)
- riven parmesan (ett par matskedar)
- riven muskot (lite lagom)
Tillagning
- Röra nr 1 = färs, krossade tomater, kryddor, lök & soltorkade tomater – koka ihop till en mustig sås/röra.
- Röra nr 2 = keso, philadelphia & färsk spenat. Äpple, timjan, rödlök & parmesan på toppen!
NÄRINGSVÄRDE – för hela satsen311 g (44E%) protein194 g (27E%) kolhydrater92 g (29E%) fett2848 kcal
Källa & bild: isilife.se
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar