Ingredienser - 2 portioner
- 4 ägg
- ½ dl matlagningsgrädde
- salt och peppar
- ½ msk smör/olja
- ½ hackad rödlök
- ½ tärnad röd paprika
- 3 msk parmesanost
- 2 skivor rostat lant- eller surdegsbröd à 35 g
- 1 näve rucola
- 100 g delade körsbärstomater
Gör så här
1 Vispa ihop ägg, grädde och kryddor.
2 Smält fettet i en stekpanna. Fräs lök och paprika ett par minuter. Häll över äggsmeten och stek under omrörning tills äggröran nästan har stelnat. Blanda ner osten.
3 Lägg några rucolablad på brödet, fördela äggröran ovanpå och toppa med tomater och mer rucola.
2 Smält fettet i en stekpanna. Fräs lök och paprika ett par minuter. Häll över äggsmeten och stek under omrörning tills äggröran nästan har stelnat. Blanda ner osten.
3 Lägg några rucolablad på brödet, fördela äggröran ovanpå och toppa med tomater och mer rucola.
Källa & bild: MåBra
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar