Ingredienser - 6 bröd
- 3 ägg
- 100 g phiadelphia eller kesella
Tillagning
- Dela vita och gula.
- Vispa vitan HÅRD!
- Blanda ihop äggula och philiadelphiaost
- Rör försiktigt i den hårt vispade vitan.
- Klicka ut smeten i 6 högar på plåt med bakplåtspapper.
- Grädda i 30 min på 150 grader.
Klart att äta med vilket pålägg du vill.
Energi per bröd (med kesella 1%):ca 50 kcal protein 5 g, fett 3 g, kolhydrater 1 g, fibrer 0 g
Bild: Privat
2 kommentarer:
Mysko bröd!!som maräng fast inte,ska testa senare idag.vilket blir bäst tycker du, kesella eller philadelphia?
Jag har inte prövat med philiadelphia, bara kesella. Det är väl egentligen inget bröd i min mening mer som en fluffig äggkudde :) Men är man kolhydratskrämd så är det alldeles utmärkt.
Skicka en kommentar