söndag 6 december 2009

Fläskfilé med dip

Ingredienser - 1 portion

  • 100 g fläskfilé
  • 1 tsk ajvar relish
  • 1 tsk olivolja
  • 30 g Philadelphiaost light
  • 1/2 röd paprika tärnas
  • 1 tsk vinäger
  • 2 msk pressad apelsinsaft

Tillagning

  1. Skär fläskfilén i skivor. Bred ajvar på köttbitarna.
  2. Stek i en teflonpanna med lite olja.
  3. Blanda ost, paprika, vinäger och apelsinsaft. Smaka av med salt och peppar.
  4. Skär lite blekselleri i bitar, blanda med lite rucolasallad.
  5. Gör en dressing på 1 tsk olivolja, 1 msk balsamvinäger, 1 msk citronsaft, 1 msk apelsinsaft och 1 msk grönsaksbuljong.

Energin per portion: ca 330 kcal

Källa: Äta bör man annars dör man

Bild: baragott

Inga kommentarer: