Ingredienser - 4 personer
- 5 ägg
- 2 koppar äggvitor
- 1 dl keso
- 1 tsk bakpulver
- ½ tsk FiberHUSK
- 3 msk fullkornsrismjöl
- 3 nävar bär – blåbär, hallon, jordgubbar
- ½ persika
- 1 tsk kokosolja till stekning
Ev 1 msk agavesirap, färsk timjan och färsk frukt
Tillagning
- Vispa ihop ägg, keso, bakpulver, FiberHUSK och fullkornsrismjöl.
- Häll smeten i en varm panna med kokosolja och fördela frukten överst som du vill.
- Låt den stå på svag värme i 30-40 minuter och ät den sedan, eventuellt med mer färsk frukt och agavesirap.
Näringsinnehåll i omeletten/per person (utan frukttopping)
Energi: 212,8 kcal
Protein: 15,5 g
Fett: 4,5 g
Kolhydrater: 8,9 g
Kostfiber: 1 g
Protein: 15,5 g
Fett: 4,5 g
Kolhydrater: 8,9 g
Kostfiber: 1 g
Källa & bild: IForm
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar