Ingredienser - 4 personer
- 5 ägg
 - 2 koppar äggvitor
 - 1 dl keso
 - 1 tsk bakpulver
 - ½ tsk FiberHUSK
 - 3 msk fullkornsrismjöl
 - 3 nävar bär – blåbär, hallon, jordgubbar
 - ½ persika
 - 1 tsk kokosolja till stekning
 
Ev 1 msk agavesirap, färsk timjan och färsk frukt
 Tillagning
- Vispa ihop ägg, keso, bakpulver, FiberHUSK och fullkornsrismjöl.
 - Häll smeten i en varm panna med kokosolja och fördela frukten överst som du vill.
 - Låt den stå på svag värme i 30-40 minuter och ät den sedan, eventuellt med mer färsk frukt och agavesirap.
 
Näringsinnehåll i omeletten/per person (utan frukttopping)
Energi: 212,8 kcal
Protein: 15,5 g
Fett: 4,5 g
Kolhydrater: 8,9 g
Kostfiber: 1 g
Protein: 15,5 g
Fett: 4,5 g
Kolhydrater: 8,9 g
Kostfiber: 1 g
Källa & bild: IForm

Inga kommentarer:
Skicka en kommentar