Ingredienser - 2 portioner
- 1 dl fullkornsbulgur
- ½ skivad rödlök
- ½ hackad röd chilifrukt
- ½ hackad vitlöksklyfta
- ½ msk olivolja
- 75 g strimlade sockerärter
- 150 g skalade räkor (ca 400 g oskalade)
- 50 g tärnad feta, Apetina 10%
- 1 msk strimlade myntablad
- 1 apelsin i hinnfria klyftor
- 2 msk granatäppelkärnor
- myntablad
Gör så här
1. Koka bulgurn.
2. Fräs lök, chili och vitlök mjukt i olja. Tillsätt ärterna och fräs 1 minut till.
3. Blanda ner bulgur, räkor, feta, mynta och apelsinklyftor. Lägg upp på fat och strö över granatäppelkärnor.
2. Fräs lök, chili och vitlök mjukt i olja. Tillsätt ärterna och fräs 1 minut till.
3. Blanda ner bulgur, räkor, feta, mynta och apelsinklyftor. Lägg upp på fat och strö över granatäppelkärnor.
Källa & bild: MåBra
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar