Ingredienser - 2 portioner
- 1 dl fullkornsbulgur
 - ½ skivad rödlök
 - ½ hackad röd chilifrukt
 - ½ hackad vitlöksklyfta
 - ½ msk olivolja
 - 75 g strimlade sockerärter
 - 150 g skalade räkor (ca 400 g oskalade)
 - 50 g tärnad feta, Apetina 10%
 - 1 msk strimlade myntablad
 - 1 apelsin i hinnfria klyftor
 - 2 msk granatäppelkärnor
 
- myntablad
 
Gör så här
1. Koka bulgurn.
2. Fräs lök, chili och vitlök mjukt i olja. Tillsätt ärterna och fräs 1 minut till.
3. Blanda ner bulgur, räkor, feta, mynta och apelsinklyftor. Lägg upp på fat och strö över granatäppelkärnor.
2. Fräs lök, chili och vitlök mjukt i olja. Tillsätt ärterna och fräs 1 minut till.
3. Blanda ner bulgur, räkor, feta, mynta och apelsinklyftor. Lägg upp på fat och strö över granatäppelkärnor.
Källa & bild: MåBra

Inga kommentarer:
Skicka en kommentar