Ingredienser – 9 st medelstora
- 2 ägg
- 100 g kvarg
- ½ dl ekologisk mellanmjölk
- ½ dl vatten
- 1,5 tsk bakpulver
- 3 msk bakprotein
- 3 msk kokosmjöl
- 1,5 dl valfritt mjöl
- 1 dl sötin/steviaströ
- 1 nypa salt
- 1 nypa vanilj
- 290 g hallon
Tillagning
- Vispa ägg och sötin fluffigt.
- Blanda i resterande blöta ingredienser, blanda väl!
- Rör ihop de torra ingredienserna i en annan bunke, sikta ned dessa i den blöta smeten. Blanda väl och rör till sist ned hallonen.
- Grädda i 200 grader varmluft, ca 15 minuter. Låt svalna på galler/i bakduk innan ni äter dem, annars blir de väldigt kladdiga!
Näringsvärde (hela satsen)
59 g protein (30,8E%)91 g kolhydrater (47,5 E%)
19 g fett (22,3E%)
765 kcal
Källa & bild: Shapemeup
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar