torsdag 26 februari 2009

Sandwiches

Bild: Arla

Ingredienser

  • 4 skivor vitt formbröd
  • 4 skivor mörkt formbröd

Gurkfyllning:

  • 1 1/2 dl grovriven gurka
  • 1/2 dl Arla Köket Kesella kvarg
  • 1 krm salt
  • 2 msk klippt kryddkrasse

Laxfyllning:

  • 1 dl Arla Köket Kesella kvarg
  • 1/2–1 msk riven pepparrot
  • 1 tsk pressad citronsaft
  • 2 skivor rökt lax

Tillagning

Gurkfyllning:

  1. Pressa vattnet ur gurkan.
  2. Blanda gurka, kvarg, salt och krasse.
  3. Bred fyllningen på 4 brödskivor.
  4. Tryck ihop dem. Skär bort kanterna och dela i 4 delar.

Laxfyllning:

  1. Blanda kvarg, pepparrot och citronsaft.
  2. Bred fyllningen på 4 brödskivor.
  3. Lägg på laxen.Tryck ihop dem. Skär bort kanterna och dela i 4 delar.

Energi per st 65 kcal, Protein 4 g, Kolhydrat 7 g, Fett 3 g

Källa: Arla


Inga kommentarer: