fredag 18 januari 2013

Kålwraps





Ingredienser - 4 personer

  • 4 stora rödkålsblad
  • 8 kycklingkorvar (eller andra magra korvar)
  • 1 röd paprika i bitar
  • 3 finstrimlade salladslökar
  • 12 cornichoner, halverade

Senapsdressing

  • 1 stor msk dijonsenap
  • 1 tsk akaciahonung
  • 2 msk kesella
  • 1 msk olivolja
  • 1 klyfta krossad vitlök
  • Havssalt + nymalen peppar
Tillagning


  1. Stek korvarna i en stekpanna.
  2. Häll alla ingredienser till dressingen i en skål och vispa ihop.
  3. Ta de fyra rödkålsbladen och skär bort den hårda stjälken. Placera två korvar mitt på varje blad och föreställ dig att bladen är korvbröd.
  4. Häll dressingen över och fördela paprika, salladslök och cornichoner ovanpå.


NÄRINGSINNEHÅLL PER STYCK
Energi: 293 kcal
Protein: 20 g
Kolhydrater: 14 g
Fett: 18 g

Källa & bild: IForm

2 kommentarer:

Anonym sa...

Vilken härlig blogg! Precis vad jag behöver just nu! Superbra med recept med kaloriberäkningar blandade med tips om träning och annat! TACK! :) /Alexandra

AD sa...

Varsågod! :) Hoppas du hittar en massa gott som passar dig.