måndag 14 januari 2013

Korv Stroganoff med basilikasmak

Korv Stroganoff med basilikasmak




Ingredienser - 4 port

  • 400 g falukorv
  • 1 purjolök
  • 2 tomater
  • 1 msk Arla® smör-&rapsolja
  • 1 burk Arla Köket® lätt crème fraiche tomat&basilika

Gör så här

  1. Skiva och strimla falukorven till en cm tjocka stavar. 
  2. Ansa, skölj och strimla purjolöken. Tärna tomaterna. 
  3. Bryn korven och purjolöken i smör-&rapsolja i en stekpanna. 
  4. Tillsätt tomater och blanda ner crème fraiche. Låt allt bli varmt. 
  5. Servera med kokt ris och gröna ärter.



Näringsvärden per portion exklusive tillbehör
Energi 340 kcal
Protein 14 g
Kolhydrat 11 g
Fett 28 g

Källa & bild: Arla

Inga kommentarer: