fredag 4 januari 2013

Dijonbiffar


Ingredienser - 2 port

  • 200 g nötfärs, max 10 %
  • 2 msk riven gul lök
  • 1 ägg
  • 2 tsk dijonsenap
  • 1 tsk kinesisk soja
  • salt och peppar
  • 2 msk finhackad persilja
  • 1 tsk smör/olja
1 dl pastasås med basilika
Servera med: 3 dl kokt pasta, ev. glutenfri, 150 g kokta sockerärter och en sallad

Så här gör du

  1. Blanda färsen med lök, ägg, senap, soja, salt, peppar och persilja. 
  2. Forma 4 biffar och bryn dem i fettet. 
  3. Häll på pastasåsen och låt puttra någon min. 
  4. Tillsätt lite extra vatten om såsen känns för tjock.

Energi per portion: 395 kcal
Källa & bild: MåBra

Inga kommentarer: