tisdag 28 juni 2011

Kalkonwrap


Ingredienser - 1 port

  • 4 msk keso mini
  • 1 tsk pepparrot
  • 1 tsk svensk senap
  • 50 g strimlat, rökt kalkonkött
  • 50 g isbergssallad
  • 1 clementin i halverade klyftor
  • 50 g vindruvshalvor
  • 1 bit gurka
  • 1/2 dl gröna ärter.
  • 1 mjukt tortillabröd
  • 1 kopp tomatsoppa

Så här gör du

  1. Rör samman keso pepparrot och senap.
  2. Blanda ner rökt kalkonkött, isbergssallad, clementin i halverade klyftor, vindruvshalvor,  gurka och gröna ärter.
  3. Lägg blandningen i tortillabrödet och rulla ihop.
  4. Servera med en kopp tomatsoppa.

Energi per portion: 372 kcal

Källa & bild: MåBra

Inga kommentarer: