onsdag 1 september 2010

Italiensk fisk med getost



Ingredienser - 2 port
  • 300 g vit fiskfilé
  • salt och svartpeppar
  • 2 skivor parmaskinka
  • 1/2 squash
  • 1 tsk olivolja
  • 100 g bladspenat
  • 1 pressad vitlöksklyfta

Sås:

  • 30 g fransk getost, chèvre
  • 1 dl mild yoghurt

Servera till:

  • 200 g potatis

Så här gör du

  1. Salta och peppra fisken.
  2. Vik ihop den och vira en skinkskiva runt.
  3. Stek i ugnen i 225°, 15–20 min.
  4. Mosa osten och blanda med yoghurt.
  5. Skiva squashen och fräs den i olja i en stekpanna.
  6. Rör i spenat och vitlök och låt det fräsa med.
  7. Salta och peppra.

Energi per portion: 341 kcal

Källa & bild: MåBra

Inga kommentarer: