tisdag 14 april 2009

Fläskfilé med potatismos


Bild: recept.nu

Ingredienser - 2 portioner
  • 200 gram fläskfilé i skivor
  • salt och peppar
  • 1 dl vatten
  • 2 msk soja
  • 2 klyfta finhackad vitlök
  • 1 st röd paprika i bitar
  • 1 st grön paprika i bitar
  • 100 gram minimajs (8 st)
  • 2 dl potatismos (paket)
  • 0.5 dl finhackad persilja

Tillagning

  1. Halstra fläskfiléerna i torr panna, salta och peppra.
  2. Ta upp dem och håll varma, slå en dl vatten och två matskedar soja i stekpannan, sänk värmen och låt grönsalerna bräsera i 3-4 minuter.
  3. Häll grönsakerna över filéerna, servera med två dl färdigt potatismos (se bruksanvisning på paketet), som gjorts grönprickig med persiljan.

Energi per portion 265 kcal

Källa: anatipsandtricks

Inga kommentarer: