söndag 1 mars 2009

Kycklinggratäng

Bild: Lånad här

Ingredienser - 4 portioner

  • 1 st grillad kyckling
  • 100 gram fryst bladspenat
  • 1 paket Arla sås - krämig svampsås 6%
  • 2 dl Milda mat extra lätt 4%
  • 150 gram Riven ost 10%
  • 5 st champinjoner

Tillagning

  1. Ta bort skinnet från kycklingen och dela i mindre bitar, lägg i en skål.
  2. Skiva champinjonerna, tina spenaten och lägg i skålen med kycklingen, blanda.
  3. Lägg kycklingblandningen i formen.
  4. Blanda den rivna osten, champinjonsåsen och milda mat i en bunke, peppra lite. Blanda runt och häll sedan blandningen i formen.
  5. Grädda i mitten av ugnen i ca 25 min på 225 grader.

Servera med sallad

Tips! Kan göras dagen innan, sen är det bara att värma i ugnen på 175 C i ca 30-45 min.

Näringsvärde per portion 350 kcal, 44 g protein, 8 g kolhydrater, 15 g fett

Källa: Eget recept

Inga kommentarer: