fredag 27 mars 2009

Fruktsallad och yoghurt med müsli

Ingredienser - 1 portion
  • ½ apelsin
  • ½ äpple
  • Saften av ½ citron
  • 30 g björnbär
  • 30 g blåbär
  • 25 g vindruvor
  • 10 granatäpplekärnor
  • 10 g hasselnötter
  • 2 dl lättyoghurt
  • 30 g müsli med torkad frukt
  • Te eller kaffe

Tillagning

  1. Skär apelsinen i filéer och äpplet i klyftor.
  2. Droppa över citronsaft.
  3. Skölj björnbär, blåbär och vindruvor och blanda alltihop.
  4. Dekorera med granatäpplekärnor och tunna skivor av hasselnötter.
  5. Servera fruktsalladen med en skål yoghurt och ekologisk müsli med torkad frukt samt kaffe eller te om du vill.

Energi per person: 385 kcal · Fett: 9 g · Protein: 15 g · Kolhydrater: 60 g · Fibrer: 8 g

Källa & bild: iForm

Inga kommentarer: