torsdag 28 maj 2015

Pitavåfflor med getost - 295 kcal


Ingredienser - 2 portioner

  • 2 pitabröd à 62 g, ev. glutenfritt bröd
  • 2 strimlade salladslökar
  • 1 + 1 tsk olivolja
  • 1 näve grovhackad rucola
  • 6 halverade körsbärstomater
  • 50 g chèvreost
Servera med: 150 g blandad sallad

Gör så här

  1. Dela bröden i en undre och en övre halva. 
  2. Fräs löken mjuk i 1 tsk olja, blanda ner rucolan och låt den mjukna en minut. Fördela på de undre brödhalvorna, lägg på tomater och ost och täck med den övre brödhalvan. 
  3. Hetta upp våffeljärnet, pensla med olja och grädda ett bröd i taget tills osten börjat smälta och bröden fått fin färg.
Källa & bild: MåBra

Inga kommentarer: