onsdag 13 maj 2015

Laxklämma - 235 kcal


Ingredienser - 4 portioner

  • 4 skivor gravad lax
  • 2 st hårdkokta ägg
  • 1 dl Arla® gräddfil
  • 12 dl hackad gräslök
  • 12 dl hackad dill
  • 1 msk senap
  • 4 st små, runda tunnbröd

Gör så här:

  1. Skala och mosa äggen. 
  2. Blanda dem med gräddfil, gräslök, dill och senap. 
  3. Bred ut röran på bröden. Lägg på laxen. 
  4. Vik ihop till en klämma och vira in i servetter eller fäst ihop brödet med en tandpetare.

Näringsvärden, per styck

  • 230 kcal
  • Protein: 14 g
  • Kolhydrater: 22 g
  • Fett: 10 g
  • Källa & bild: Arla

Inga kommentarer: