onsdag 18 januari 2012

Fisk- och skaldjurswok



Ingredienser - 2 port

  • 300 g vit fiskfilé
  • 1 msk rapsolja 
  • ½ finhackad urkärnad röd chili
  • 100 g sockerärter 
  • 50 g minimajs
  • 3 salladslökar 
  • 1 msk soja 
  • 30 g färsk spenat 
  • 50 g böngroddar 
  • 100 g skalade räkor

Så här gör du

  1. Skär fisken i småbitar. 
  2. Hetta upp oljan, stek chilin mjuk och blank. 
  3. Tillsätt fiskbitar och låt fräsa i 2 min. 
  4. Tillsätt sockerärter, minimajs, strimlad salladslök och soja. 
  5. Woka i 2 minuter. 
  6. Vänd ner spenat, böngroddar räkor och woka i 2 minuter.

Inga kommentarer: