måndag 16 april 2012

Spenatcanelloni



Ingredienser - 4 port

  • 250 g fryst bladspenat
  • 250 g KESO® cottage cheese fetaoliv
  • 1/2 tsk salt
  • 1 krm svartpeppar
  • 10 färska lasagneplattor 
  • 4 dl Kelda® Pastasås Mild ost

Gör så här

  1. Sätt ugnen på 225°. 
  2. Tina spenaten och pressa ur vattnet. 
  3. Blanda spenat och cottage cheese. Smaksätt med salt och peppar. 
  4. Lägg fyllningen på lasagneplattorna, rulla ihop och lägg dem i en ugnssäker form. 
  5. Häll över ostsåsen. Gratinera i mitten av ugnen ca 20 min. 
  6. Servera med blandad sallad.



Per portion inklusive tillbehör
Energi 365 kcal
Protein 18 g
Kolhydrat 41 g
Fett 15 g


Källa & bild: Arla

Inga kommentarer: