torsdag 8 juli 2010

Fisk & räkor med bönor och dillpesto


Ingredienser - 4 port
  • 400 g fiskfilé (pangasius, kummel)
  • 300 g skalade räkor
  • 1 pkt findus bönor med dillpesto 450g (färdigblandning)
  • 1 msk kapris (kan uteslutas)
  • 2 dl matlagningsgrädde


Tillbehör:

  • 800 g potatis

Tillagning

  1. Sätt ugnen på ca 200 grader
  2. Låt bönblandningen tina.
  3. Häll bönblandningen i en ugnssäker form (eller låt den tina i ugnsformen).
  4. Häll över grädden, blanda runt lite så peston blandas ut, lägg fisken uppe på.
  5. Sätt in i ugnen tills fisken är färdig.
  6. Ta ut den och häll över de tinade räkorna, låt dem bli lite varma.
  7. Servera med kokt potatis

Energi per portion: ca 264 kcal/port utan potatis ca 416 kcal/port med potatis

Källa & bild: En Lättare Vecka

Inga kommentarer: