torsdag 24 november 2011

Varm ägg- och korvsmörgås



Ingredienser  - 2 port

  • 2 grova rundstycken à 50 g, ev. glutenfria
  • 1+1 tsk smör/olja
  • 100 g skivad mager middagskorv
  • 70 g bladspenat
  • 2 ägg
  • 1 msk ketchup
  • 1 msk senap
  • 1 msk rostad lök

Garnera med: basilika
Servera med: blandad sallad med tomater

Så här gör du

  1. Stek korven i 1 tsk fett, lägg åt sidan och smält ner spenaten. 
  2. Vändstek äggen i resten av fettet. 
  3. Lägg spenat, korv och ägg på brödet, ringla över senap och ketchup. 
  4. Toppa med rostad lök.
Energi per portion: 295 kcal

Källa & bild: MåBra

Inga kommentarer: