onsdag 13 oktober 2010

Köttfärsbiffar med färskost


Ingredienser - 2 port
  • 200 g mager nötfärs
  • 1 ägg
  • 50 g valfri smaksatt philadelphiaost, 12 %
  • salt, peppar
  • 1 tsk smör eller margarin
  • 2 skivor fullkornsfranska à 25 g, ev. glutenfria
  • 150 g blandad sallad
  • Garnera med: ärtskott
Servera med: sallad

Så här gör du
  1. Rör ihop färsen med ägg, ost och kryddor.
  2. Forma 2 platta biffar och stek dem i fettet.
  3. Vänd brödskivorna i pannan så att de blir varma och placera biffarna ovanpå.
Energi per portion: 327 kcal

Källa & bild: MåBra

2 kommentarer:

hanna sa...

du har ingen god, nyttig och mättande soppa att tipsa om här :) älskar soppor och speciellt nu när det är kallt ute, värmer gott.

AD sa...

Jo då, receptet kommer ut kl 12. Hoppas att du tycker om den :)