tisdag 15 mars 2016

Fläskfiléwok med nudlar
 - 400 kcal


Ingredienser - 1 portion

  • 50 g äggnudlar

  • 100 g fläskfilé

  • 2 vårlökar

  • 50 g sockerärtor
  • 
50 g små buketter av broccoli

Sås:
  • 1 tsk kinesisk soja

  • 1/2 vitlöksklyfta

  • 1 tsk honung

  • 1 tsk tomatpuré

  • ett par matskedar vatten

  • salt och peppar

  • Så här gör du
  1. 
Blanda ingredienserna till såsen. Koka nudlarna.

  2. Skär bort allt synligt fett från fläskfilén och skär i tunna strimlor. Strimla vårlöken.

  3. Fräs köttet i het teflonpanna, tillsätt grönsaker och fräs ytterligare någon minut.

  4. Tillsätt nudlar och sås och rör om tills allt är varmt.

        Inga kommentarer: