söndag 9 december 2012

Vitlöksräkor med curry

Vitlöksräkor med curry

Ingredienser - 4 prtioner
  • 0,5 kg räkor med skal
  • 6 vitlöksklyftor
  • 1 msk olja eller smör
  • 1 msk curry
  • 1 dl finhackad persilja 

Gör så här:

  1. Skala räkor och vitlök.
  2. Skiva vitlöken tunt och stek den i fettet 3-4 minuter.
  3. Tillsätt räkor och curry och fräs 1-2 minuter.
  4. Rör ner persiljan och servera genast med till exempel bröd. 


Energi per portion, exkl. tillbehör: 155 kcal f
ett 6 g, protein 23 g, kolhydrater 2 g.

Källa & bild: sund.nu

1 kommentar:

Anonym sa...

Vadå vegetariskt? Senast jag kollade är räkor levande organismer tillhörande djurriket!