Ingredienser - 2 port
- 2 1/2 dl kokt pasta ev. glutenfri
 - 200 g frysta wokgrönsaker
 - 100 g hackad kassler eller rökt skinka
 - 1/2 tsk salt
 - 1/2 krm svartpeppar
 - 2 ägg
 - 2 dl lättmjölk ev. låglaktos
 
Så här gör du
- Sätt ugnen på 200°.
 - Tina wokgrönsakerna i kokande vatten ca 1/2 minut.
 - Låt dem rinna av. Blanda grönsaker, pasta och kassler i en smord ugnssäker form. Salta och peppra.
 - Vispa ihop ägg och mjölk.
 - Häll det i formen.
 - Grädda i mitten av ugnen ca 25 min.
 - Servera med en sallad.
 
Energi per portion: 318 kcal
Källs & bild: MåBra
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar