torsdag 21 maj 2009

My thailåda

Ingredienser - 4 portioner
  • 400 g strimlat griskött
  • 2 paprikor
  • 2 vitlöksklyftor
  • 2 tsk Arla® smör-&rapsolja
  • 1 köttbuljongtärning,
  • 2½ dl Lätt kokosmjölk
  • 2 msk Sweet chilisås


Tillagning

  1. Kärna ur och strimla paprikorna. Skala och hacka vitlöken.
  2. Bryn köttet i smör-&rapsolja i en stekpanna.
  3. Lägg i paprika och vitlök och låt det fräsa med under omrörning.
  4. Tillsätt smulad buljongtärning, kokosmjölk och sweet chilisås.
  5. Låt allt koka ca 1/2 min.
  6. Servera med fullkornsris, limeklyftor och extra sweet chilisås.

Energi per portion 400 kcal

Källa & bild: Arla

Inga kommentarer: