tisdag 18 januari 2011

Keldatävling del 2!


En vinnare har redan vunnit 10 presentcheckar på Soup in a cup, Grattis! Om du också vill vinna 10 presentcheckar så har du chansen nu! För att delta i tävlingen behöver du bara maila in, eller skriva i kommentarsfältet, ditt godaste och bästa recept, helst med antal kcal, så drar jag en vinnare.

 Tävlingen avslutas söndag den 30/1, kl. 24.00.  

Lycka till!

1 kommentar:

  1. Antal Portioner: 4st
    Tilllagningstid: 30 min
    Antal kcalorier: 385/portion

    Ingredienser:
    600,0 gram Torskfilé kokt
    600,0 gram Potatis
    4,0 msk (Klippt) Dill
    2,0 msk (Finhackad) Persilja blad
    2,0 mellan Tomat
    100,0 gram Purjolök
    60,0 gram Smör 80% fett
    100,0 gram Citron
    3,0 krm salt, efter smak
    2,0 krm vitpeppar, efter smak

    Gör så här:

    1. Sätt ugnen på 175 grader. Lägg ut en stor bit aluminiumfolie på en bakplåt.

    2. Skiva den kokta potatisen och lägg ut på foliet.

    3. Skiva tomaterna och citronen och strimla purjolöken.

    4. Lägg torsken på potatisen och tomatskivorna på torsken. Strö över purjolöken tillsammans med dill och persilja samt salt o peppar efter smak.

    5. Toppa med citronskivorna och klicka smöret på torsken.

    6. Förslut paketet ordentligt och stek i ugnen i ca 20 min.

    7. Servera tillsammans med en god sallad!

    SvaraRadera