tisdag 4 maj 2010

Bönsallad



Ingredienser - 4 portioner
  • 2 burkar kokta bönor, à 400 g
  • 1 färsk lök
  • 4 tomater
  • ½ dl grovhackade basilikablad
  • 2 msk olivolja
  • 1 pressad vitlöksklyfta
  • ½ tsk salt
  • 1 krm svartpeppar
  • 250 g Keso cottage cheese, grillad paprika

Gör så här

  1. Spola bönorna och låt dem rinna av. Skala och skiva löken.
  2. Skär tomaterna i bitar. Blanda bönor, lök, tomater och basilika.
  3. Blanda olja och vitlök. Häll det över salladen. Krydda med salt och peppar.
  4. Rör om salladen och lägg upp i skålar.
  5. Lägg på cottage cheese. Servera med bröd.

Näringsvärden Per portion inklusive tillbehör: 360 kcal Protein 21 g Kolhydrat 41 g Fett 12 g

Källa & bild: modifast

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar